IT-Stöd logotyp

Business Central

Flytta ditt affärssystem till molnet. Microsoft Dynamics 365 Business Central är en helhetslösning som är anpassningsbart för din verksamhet.

Lätt tillgängligt för dig när som helst, var som helst

Att flytta sitt affärssystem till molnet gör att du kan luta dig tillbaka och vara trygg med att din kritiska affärsdata är i trygga händer. Med säkerhetskopiering i realtid och löpande uppdateringar kan du fokusera på att vidareutveckla verksamheten till nya höjder.

Arbeta flexibelt! Med Microsoft Business Central kan användare komma åt företagets data och system från vilken plats som helst och på vilken enhet som helst med internetanslutning

En del av Microsoft Dynamics 365

Den smidiga integrationen mellan Business Central och Office 365 öppnar upp nya möjligheter för hantering av affärsrelationer och data och effektiviserar ditt arbete samtidigt som den säkerställer en enhetlig arbetsmiljö.

Med Business Central har du möjlighet att få värdefulla kundinsikter direkt i Outlook. Du kan snabbt granska kundens aktuella ekonomiska status eller se vilka offerter som tidigare har skickats. Dessutom kan du skicka offerter direkt från Outlook och anpassa dina rapporter med hjälp av Excel.

Anpassa affärssystemet till just ditt företag

Ibland är det svårt att veta exakt vad man behöver och vilka funktioner som gynnar en. Genom en förstudie så löser vi på IT-Stöd det åt er genom att noggrant analysera ert företag och era behov.

Passar dig som…

Anpassningsbart till dina behov

Det finns möjlighet att skapa mer specialiserade anpassningar inom Microsoft Business Central. Dessa anpassningar kan vara skräddarsydda för att lösa komplexa utmaningar som företaget står inför. Utvecklingen av sådana anpassningar utförs av våra erfarna utvecklare, och möjligheterna är oändliga när det gäller att anpassa systemet efter dina unika behov och krav.

Hög prestanda, Säkerhet och Backup

Molnbaserade system som Microsoft Business Central har robusta säkerhetsåtgärder och backuprutiner för att skydda företagets data och säkerställa hög tillgänglighet. Systemet uppdateras automatiskt med de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna och säkerställer att företaget alltid använder den senaste tekniken.

Tony Larsson
Tony Larsson

Vill du veta mer om affärssystem? Kom i kontakt med oss!