IT-Stöd logotyp

Vilket affärssystem passar dig?

Affärssystemet är troligtvis det viktigaste systemet för ditt företag. Vi har därför valt att fokusera på och bygga vår verksamhet kring Sveriges allra bästa affärssystem för små och medelstora företag. Med dessa hjälper vi dagligen våra kunder att effektivisera och utveckla sin verksamhet. Är du osäker på vilket system som passar just ert företag? Vi hjälper er att välja rätt!

Vi hjälper er att:

Välja rätt system utifrån era behov

Komma igång med ert nya affärsystem

Lösa problem och supportfrågor under vägens gång

Rätt affärssystem efter behov

Idag finns det många olika affärsystem att välja mellan och vi har valt att samarbeta med några av Sveriges bästa. Här till höger kan du se vilka och läsa mer om varje system. 

Osäker på vilket affärssystem som passar just er verksamhet ? Lugn, vi finns där för att hjälpa er.

är ett kraftfullt system för små till medelstora företag med ambitionen att växa. Helt integrerat med orderhantering, säljstöd, fakturering och rapportering gör Business Central till en komplett helhetslösning, helt molnbaserat. 

Läs mer om Business Central

Installeras direkt på din dator eller på en av IT-stöds molnservrar och ger dig ett komplett affärssystem där du på ett smidigt sätt får kontroll över hela flödet, från offert till inleverans.

Som den erfarna veteranen Winbas är levererar de ett gränslöst affärssystem för alla typer av företag. Med en öppen databas är det ett perfekt system för dig med högra krav på integrationer mot andra system.

Tony Larsson
Tony Larsson

Vill du veta mer om affärssystem? Kom i kontakt med oss!