IT-Stöd logotyp

Support

Du kan ringa in till oss på 0501-39 53 00 eller skriva in till support@itstod.se

Vad gäller ert ärende?

För att hjälpa dig så snabbt och effektivt som möjligt erbjuder vi support via telefon, chatt och fjärrhjälp. V.g. skriv in ditt ärende i formuläret så kommer vi kontakta dig snarast möjligt.

Vår Support

Vi finns här för att hjälpa dig

Vi står redo att hjälpa er med de frågor ni har gällande era tjänster hos oss och även övriga frågor som inte ingår i erat nuvarande avtal. Det kan gälla t.ex. er hostingserver, E-post, dator, skrivare, affärssystem m.m.

Observera att hjälp med saker som inte ingår i det avtal som ni har med oss kan komma att debiteras.

Ladda ner Teamviewer

Lösenord fjärrskrivbord

Här kan du enkelt återställa ditt lösenord för fjärrskrivbordet

Gör så här

  1.  Klicka på ”Lösenordsåterställning”

  2.  Ange ditt användarnamn

  3.  Du kommer nu att få ett mejl från ”support@itstod.se” med en länk där du kan ändra lösenord.  Tänk på att det kan ta några minuter innan du ser mejlet. Om du inte hittar det kan du kika under ”Skräppost”. Om du fortfarande inte ser något mejl så kan du höra av dig till vår support.

Anslutning till fjärrskrivbord

Här kan du enkelt begära en nedladdningslänk till fjärrskrivbordet

Gör så här

  1.  Ange din e-postadress och begär fil.

  2.  Du kommer nu att få ett mejl från ”support@itstod.se” med en bifogad RDP-fil som du använder för att ansluta till fjärrskrivbordet.  Tänk på att det kan ta några minuter innan du ser mejlet. Om du inte hittar det kan du kika under ”Skräppost”. Om du fortfarande inte ser något mejl så kan du höra av dig till vår support.