logo_rgb_low

Med digital fakturahantering får du tid till annat

Genom en automatiserad och elektronisk fakturahantering slipper du lägga tid på manuellt arbete och annat strul i fakturaprocessen. Din fakturahantering blir snabbare, effektivare och trassel-fri. Fakturor kan hanteras och betalas helt automatisk, utan manuell handpåläggning.

Vi hjälper er att:

Komma igång med en enklare och smartare fakturahantering, anpassad efter era behov

Få kontroll över era fakturaflöden

Automatisera flöden och processer för att få tid till annat

System som passar ert företag

För att uppnå en effektiv och elektronisk fakturahentering finns det en hel uppsjö av alternativ. För att inte krångla till det för mycket har vi valt att samarbeta med några av marknandens ledande aktörer som vi gillar lite extra. Beroende på ert företags behov passar olika lösningar olika bra och vi hjälper mer än gärna till att välja rätt i fakturadjungeln. 

Här får du en smart och enkel fakturatolkning till en låg kostnad. Med Reda kan du ta emot leverantörsfakturor på det sätt som passar dig och sedan automatisera tolkning, validering, kontering och attest.

Billbox är en enkel, effektiv och flexibel lösning där du kan skanna, tolka och bokföra dina leverantörsfakturor direkt in till ditt affärssystem, helt automatiskt.

MediusGo är ett molnbaserat verktyg som digitaliserar och automatiserar hanteringen av leverantörsfakturor och leverantörsbetalningar.

InExchange hjälper er att skicka och ta emot fakturor på bästa sätt så att ni slipper lägga arbete på tidskrävande administration och uppföljning. Fakturahantering på autopilot helt enkelt.

Robert Rosén
Robert Rosén

Vill du veta mer om fakturahantering? Kom i kontakt med oss!